CAT | CAST
Facebook ActoServeis Twitter ActoServeis
PRESENTACIÓ
COMITÉ ORGANITZADOR
INSCRIPCIONS
COMUNICACIONS
BEQUES
PROGRAMA
INFORMACIÓ
COL·LABORACIONS

Àrea PrivadaSecretaria Tècnica
ACTOSERVEIS
C/ Bonaire, 7.
08301. Mataró (BCN)
Tel. 93 755 23 82.
Fax. 93 755 23 83
congressco@actoserveis.com

Presentació


L'últim cap de setmana de novembre, com és tradicional, celebrarem el 44è Congrés de la Societat Catalana d'Oftalmologia (SCO), al mateix lloc que l'any passat, l'Hotel Barceló Sants.


El Congrés està estructurat de manera similar als anys anteriors. Cinc taules rodones en constitueixen el nucli central: tres tractaran del glaucoma i seran interactives, la quarta versarà sobre la traumatologia ocular i la cinquena està reservada a una posada al dia en algun dels nous camins de la recerca.


Es presentarà la comunicació digital sol·licitada, «Actualització en oncologia oftàlmica», a càrrec dels doctors J. Català i J. M. Caminal, i es procedirà a la lectura de les beques concedides el 2011.


La novetat en la distribució de les matèries té a veure amb la sessió administrativa. L'hem situat a la meitat del Congrés perquè volem que ocupi un lloc preferent, a fi que la majoria de nosaltres puguem assistir-hi i participar-hi. Hi ha assumptes importants sobre els quals hem de decidir entre tots i per als quals el vot sobirà de l'assemblea és determinant. Per això, la Junta de la SCO us prega que hi assistiu. Així mateix, us sol·licitarem el vostre correu electrònic per tal d'actualitzar la nostra base de dades i poder mantenir un contacte directe amb tots vosaltres.


Aprofito l'oportunitat que em brinda aquesta presentació per fer una mica de publicitat a la revista de la SCO, Annals d'Oftalmologia. Es tracta d'una publicació on-line, gratuïta i oberta a tothom que vulgui consultar-la o participar-hi amb els seus escrits. Només cal escriure el nom de la revista, «Annals d'Oftalmologia», i a l'instant n'apareixerà la portada, on se us sol·licitarà el correu electrònic. A continuació rebreu una contrasenya i, a partir d'aleshores, cada vegada que es publiqui un nou número, rebreu al vostre correu electrònic l'índex de la revista i informació sobre el contingut. Mitjançant la contrasenya podreu accedir a tota la informació.


Com és habitual, seran presents al Congrés la majoria de les cases comercials. Des d'aquí volem donar-los les gràcies per la seva col·laboració, especialment en moments de dificultat econòmica com els actuals. Cal tenir en compte que l'elevat nombre de cursos i congressos que es realitzen impedeix que puguin acudir a tots. Per això la seva participació en el nostre és encara més important. Tanmateix, hem de destacar que l'elevada participació, l'organització i la qualitat de les comunicacions, taules rodones, etc., ens fa mereixedors de tenir-los entre nosaltres.


Finalment, us convidem a assistir i participar al nostre Congrés, en el qual l'activitat científica programada servirà per posarnos al dia en les matèries tractades i, d'altra banda, podrem gaudir de l'enriquidor intercanvi personal amb els altres, que en aquests dies és certament un atractiu més.


Us esperem!


Julio de la Cámara
President de la Sociedad Catalana d'Oftalmologia

Dates clau

30 d'agost del 2013
Data límit de presentació
de comunicacions

15 de novembre del 2013
Data límit d'inscripció