Àrea privada
 

Notícia

51è Congrés virtual de la Societat Catalana d'Oftalmologia - 27 i 28 de novembre de 2020
Publicada el 16-07-2020
Noticia - 51è Congrés virtual de la Societat Catalana d'Oftalmologia - 27 i 28 de novembre de 2020

Benvolguts companys i companyes,

Des de la Junta Directiva de la Societat Catalana d’Oftalmologia us informem que donada la situació d’incertesa per a la celebració de congressos durant els propers mesos, s’ha decidit modificar el format del congrés anual de la societat.

No volem que la situació actual ens impedeixi dur a terme una de les activitats principals de la nostra societat i és per aquest motiu que s’ha pres la decisió de mantenir el congrés però en format virtual, pels dies 27 i 28 de novembre de 2020.

El divendres 27 de novembre hi haurà tres sessions. La primera serà una sessió de comunicacions lliures i casos clínics. Seguidament donarem pas a dos sessions de discussió de casos clínics de neuroftalmologia, estrabisme i còrnia. Finalitzarem aquesta jornada amb l’assemblea ordinària de socis i respectarem les renovacions de càrrecs que estipulen els nostres estatuts.

El dissabte 28 de novembre, iniciarem la jornada amb un altre sessió de sessió de comunicacions lliures i casos clínics, per donar pas tot seguit a dues sessions més de discussió de casos clínics de glaucoma i retina.

Us recordem que per poder accedir a la visualització del congrés haureu d’inscriure-us a través de la pàgina web del congrés. Un cop inscrits rebreu les instruccions per poder fer el seguiment del congrés on-line.

Us recordem que el termini per enviar comunicacions finalitza el 15 de setembre de 2020.

Podeu consultar tota la informació a la pàgina web del congrés.

Veure PROGRAMA PRELIMINAR | Veure WEB CONGRÉS

Tot i les circumstàncies excepcionals, des de la Junta Directiva de la SCOFT, hem confeccionat el programa amb l'esperança què sigui del vostre grat i de què hi participeu amb la mateixa il·lusió que en els darrers congressos.

Moltes gràcies per la vostra participació

Jeroni Nadal
President Societat Catalana d’Oftalmologia

  

Societat Catalana d'Oftalmologia

TecnoCampus Mataró-Maresme
Edifici TCM2 | P2. O3.
Av. Ernest Lluch, 32. 08302 Mataró (Barcelona)
t. +34 937 552 382 | secretaria@scoft.cat