Societat Catalana d'Oftalmologia - Logo ojo Societat Catalana d'Oftalmologia

Àrea privada

Web oficial de la Societat Catalana d'Oftalmologia
SCOFT | SCOFTALMOLOGIA

 

Notícia

4t Curs d'introducció a l'Oftalmologia per residents
Publicada el 22-05-2014
Noticia - 4t Curs d'introducció a l'Oftalmologia per residents

Benvolguts companys,

Davant de la propera incorporació als nostres hospitals dels nous residents MIR d’Oftalmologia de la promoció 2014-17, i tenint en compte la disparitat de formació amb la qual se solen incorporar i amb la finalitat de que afrontin l'inici de la seva residència amb uns coneixements generals adequats, la Societat Catalana d’Oftalmologia organitza una nova edició del Curs d'Introducció a l’Oftalmologia per als nous residents.

Aquest curs abastarà un període d'una setmana de forma intensiva (dilluns-divendres matí i tarda), durant una de les primeres setmanes d'incorporació a cadascun dels hospitals.

Es realitzarà a L’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears (Carrer Major de Can Caralleu 1-7, 08017 Barcelona) sense cap cost per als assistents.

Atès que en molts centres, quan s'incorporen els residents, es realitzen unes jornades d'introducció a urgències generals, al maneig dels sistemes de gestió informàtica assistencial corresponents i al coneixement d'algunes tasques organitzatives especifiques de cada hospital, i tenint en compte que la incorporació dels nous MIR ha estat aquest any el dia 20 de maig, hem decidit que les dates d’aquest any comprendran des del 2 al 6 de juny en jornada complerta, tot i sabent que és difícil que tots puguin assistir  tots els dies.

Seria convenient conèixer la disponibilitat a enviar els vostres R1 a aquest curs, per saber el nombre de places. Així mateix, voldríem féssiu extensiu aquest correu a tots els tutors implicats en la formació MIR d'Oftalmologia del vostre hospital.

Si preciseu algun tipus d'aclariment, no dubteu en contactar amb el el Dr. Josep Torras Sanvicens (jts29206@gmail.com , Tel 639325345).

Per inscriure als vostres residents,  agrairem ens comuniquin el nombre de places per confirmar assistència i fer una previsió. També precisarem el noms i cognoms per fer els corresponents certificats d’assistència.  Podeu contactar amb la Secretària de la Societat Catalana d'Oftalmologia (Oriol Setó/Olaia Gutierrez. 93755 23 82 secretaria@scoft.cat

Esperant que aquesta iniciativa segueixi comptant amb el vostre suport.

Atentament,

Dr. Julio de la Cámara
President 
Societat Catalana 
d’Oftalmologia

 


 

Secretaria Societat Catalana d'Oftalmologia
TecnoCampus Mataró-Maresme
Edifici TCM2 | P2. O3.

Av. Ernest Lluch, 32
08302 Mataró (Barcelona)
t +34 937 552 382
secretaria@scoft.cat
www.scoft.cat


 

Web oficial de la Societat Catalana d'Oftalmologia
- Societat Catalana d'Oftalmologia -