Àrea privada
 

Notícia

Revista Annals d'Oftalmologia
Publicada el 27-04-2021
Noticia - Revista Annals d'Oftalmologia

Benvolgut/da lector/a,

Des de la revista Annals d’Oftalmologia ens posem en contacte amb tu per tal de sol·licitar la teva col·laboració en la secció “Vídeos quirúrgicos”.

En els darrers mesos hem rebut pocs articles per a aquest apartat de la revista. Per aquesta raó t'animem a col·laborar fent-nos arribar algun vídeo interessant realitzat en el vostre centre. Si coneixes a algun oftalmòleg que pugui estar interessat a escriure en la nostra revista, t'agrairíem que ens fessis arribar el seu contacte per a gestionar alguna nova col·laboració.

Com saps, la revista està indexada al Índice Médico Español i els articles que s’hi publiquen tenen molt valor per als mèrits de la carrera professional.

Pots veure exemples dels vídeos publicats en aquesta secció accedint a la pàgina web de la revista (el registre és gratuït): http://annalsoftalmologia.com/

Si necessites orientació sobre els articles a publicar o si desitges col·laborar de manera més activa amb la revista, contacta'ns a secretaria@annalsoftalmologia.com. Serà un plaer poder comptar amb tu.

Salutacions,
Revista Annals d’Oftalmologia

.......................................................................................................................................

Apreciado/a lector/a,

Desde la revista Annals d’Oftalmologia nos ponemos en contacto contigo para solicitar tu colaboración en la sección “Videos quirúrgicos”.

En los últimos meses hemos recibido pocos artículos para este apartado de la revista, por lo que te animamos a hacernos llegar algún vídeo interesante que hayáis podido realizar en vuestro centro. Si conoces a algún oftalmólogo que pudiera estar interesado en escribir en nuestra revista, te agradeceríamos que nos hagas llegar su contacto para gestionar alguna nueva colaboración.

Como sabes, la revista está indexada en el Índice Médico Español y los artículos publicados en ella tienen mucho valor para los méritos de la carrera profesional.

Puedes ver ejemplos de los vídeos publicados en esta sección accediendo a la página web de la revista (el registro es gratuito): http://annalsoftalmologia.com/

Si necesitas orientación sobre los artículos a publicar o si deseas colaborar de manera más activa con la revista, contáctanos en secretaria@annalsoftalmologia.com. Será un placer poder contar con tu colaboración.

Un cordial saludo,
Revista Annals d’Oftalmología

  

Societat Catalana d'Oftalmologia

TecnoCampus Mataró-Maresme
Edifici TCM2 | P2. O3.
Av. Ernest Lluch, 32. 08302 Mataró (Barcelona)
t. +34 937 552 382 | secretaria@scoft.cat