CAT | CAST
PRESENTACIÓ
COMITÈ ORGANITZADOR
INSCRIPCIONS
COMUNICACIONS
PROGRAMA
INFORMACIÓ
COL·LABORACIONSÀREA PRIVADA
Secretaria Tècnica
ACTOSERVEIS
C/ Bonaire, 7.
08301. Mataró (BCN)
Tel. 93 755 23 82.
Fax. 93 755 23 83
congressco@actoserveis.com

Presentació


Un any més, celebrem el congrés de la nostra Societat; aquesta en serà la 45a edició. És el congrés dels oftalmòlegs catalans en el sentit més ampli del terme, perquè hi assisteix pràcticament la totalitat dels oftalmòlegs de Catalunya, així com companys d’altres llocs de l’Estat espanyol.


Aquest any, el tema en què se centrarà el congrés és la cirurgia del cristal·lí, cursos previs a part. Pretenem tractar tots els aspectes d’aquesta cirurgia, raó per la qual s’han preparat cinc taules rodones. A més, s’hi mostraran vídeos i pòsters, i s’hi duran a terme diverses sessions de comunicacions lliures; els millors de cada modalitat, segons el veredicte del jurat, seran premiats. Així mateix, s’hi faran dues lectures: una d’elles és la comunicació sol·licitada Avenços en les tècniques de la imatge en patologia retiniana, a càrrec dels doctors Alfredo Adán i Borja Corcóstegui, i l’altra correspon a la beca concedida fa dos anys a la doctora Esther Pascual, Estudi de la funció visual en pacients infectats pel VIH sense patologia ocular prèvia.


Amb la informació anterior, no hi ha dubte de l’interès del 45è Congrés de la Societat Catalana d’Oftalmologia, però això no és tot. A l’equador del congrés tindrà lloc la sessió administrativa, que, igual que l’any passat, celebrarem en aquest moment perquè tots hi puguem participar, i d’aquesta manera les decisions que s’hi prenguin estaran consensuades per la majoria dels socis. Aquest any la sessió administrativa estarà inclosa dins d’una assemblea extraordinària de la SCO, en què es votaran els nous estatuts que, en cas que siguin acceptats, ens permetran ser una societat independent, atès que encara no tenim aquest estatus. També s’introduirà la possibilitat de votar legalment de manera electrònica les qüestions que requereixin l’opinió de tots els associats. Així, doncs, us animem a reservar la data del congrés, ja que serà molt interessant i s’hi prendran decisions importants.


Per últim volem agrair, com sempre, la participació de les cases comercials que col·laboren en els nostres congressos i hi són presents per mostrar-nos les noves tecnologies.


Salutacions,


Julio de la Cámara
President de la Societat Catalana d’Oftalmologia


Dates clau

30 d'agost del 2014
Data límit de presentació
de comunicacions

15 de novembre del 2014
Data límit d'inscripci