Societat Catalana d'Oftalmologia - Logo ojo Societat Catalana d'Oftalmologia

Àrea privada

Web oficial de la Societat Catalana d'Oftalmologia
SCOFT | SCOFTALMOLOGIA

 

Salutació

A l'editorial que vàrem signar després de ser renovada la nova Junta de la nostra Societat, dèiem que volíem impulsar algunes de les activitats que al nostre parer haurien de tenir un lloc més destacat. Per això ara iniciem la renovació de la nostra pàgina web. Aquesta eina de treball ja va ser elaborada per l'anterior Junta Directiva. Ara, però, L'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, posa a la nostra disposició noves possibilitats telemàtiques que sens dubte aprofitarem per donar una major difusió a l'activitat científica de tots els membres de la Societat Catalana d'Oftalmologia.

Pretenem que la web que anem a reformar sigui la primera baula que tinguem a mà per adquirir coneixements.

La informació que actualment s'obté a tots els nivells ha canviat enormement a partir de les noves tecnologies. En medicina no serveixen les opinions dogmàtiques, sempre s'ha dit que en aquesta matèria 2 més 2 no són 4, que poden ser 3 ó 5, i fins i tot quan, per exemple, una malaltia se'ns presenta com es va descriure en el llibre de text  exclamem: tal malaltia és de llibre. La informació ha de ser també àmplia, com més ho sigui, més nous punts de vista podrem obtenir, o inclús diferents aspectes d'un mateix episodi. També interessa que l'accés a la informació sigui ràpid, en poc temps hem de disposar d'allò que busquem. Tot això ho aconseguim actualment gràcies a Internet, però pretenem que el lloc al qual recorrem sigui l'ofert per la nostra web.

Per a la web que volem desenvolupar volem comptar amb la participació de tots vosaltres, que aquells amb més coneixements puguin prestar-los als que ho necessiten. Amb el temps desenvoluparem fòrums de discussió als quals es puguin dirigir els que ho necessitin.

També procurarem desenvolupar un aspecte social, on es contemplin moments extraprofessionals i de relacions humanes.

 

Julio de la Cámara Hermoso
President de la Societat Catalana d'Oftalmologia

 

 

 


 

Secretaria Societat Catalana d'Oftalmologia
TecnoCampus Mataró-Maresme
Edifici TCM2 | P2. O3.

Av. Ernest Lluch, 32
08302 Mataró (Barcelona)
t +34 937 552 382
secretaria@scoft.cat
www.scoft.cat


 

Web oficial de la Societat Catalana d'Oftalmologia
- Societat Catalana d'Oftalmologia -